web counter Beasiswa Sekolah di Singapore untuk Pelajar SMP - Beasiswa

Beasiswa Sekolah di Singapore untuk Pelajar SMP

Jika anda yang sedang mencari informasi Beasiswa Sekolah di Singapore untuk Pelajar SMP, maka Beasiswa akan menyampaikan tentang Beasiswa Sekolah di Singapore untuk Pelajar SMP seperti dibawah ini:

Beasiswa Sekolah di Singapore untuk Pelajar SMP

Pelajar Indonesia yang saat ini sudah tamat dari Sekolah Menengah Pertama (SMP) dan memiliki prestasi yang bagus di sekolah, pemerintah Singapore menawarkan beasiswa sekolah di Singapore untuk kamu yang memenuhi persyaratan di atas. Silahkan baca syarat dan ketentuannya di bawah ini:

Abstract

The ASEAN Scholarships for Indonesia is tenable for 4 years leading to the award of the Singapore-Cambridge General Certificate of Education Advanced (GCE A) Level (or equivalent) certificate. The Scholarship is for studies in selected Singapore schools from Secondary Three to Pre-University Two and is renewed annually, subject to the satisfactory performance of the scholar.

Students from Indonesia are welcome to apply for the ASEAN Scholarships for Indonesia to enter Singapore schools at the Secondary Three level. Candidates who are not short-listed for the scholarships will be considered for the Merit Awards.

Eligibility

Students who meet the following criteria are invited to apply for the scholarship:

• Nationals of Indonesia
  • Born between 1994 to 1996
  • Sat for 2010 SMP 3 National Final Evaluation Examination (UAN) and have done consistently well in school

All applicants are required to submit certified copies of the following items directly to the Singapore Ministry of Education before the closing date, 15 July 2010:

(i) Birth Certificate;
(ii) Identity Card / Passport (if any); and
(iii) SMP 3 UAN Examination Result Slip

Test and Interview Cities

• Jakarta
  • Medan
  • Surabaya
  • Pontianak
  • Singapore

Note: Pontianak and Singapore may be used as Test / Interview Centres if there are sufficient candidates.

Untuk info beasiswa SMA ke luar negeri Singapore lebih lanjut dan pengiriman aplikasi pendaftarannya, dapat kamu akses di halaman web terkait.