web counter [beasiswa] [info] PhD student position Faculty of Psychology and Educational Sciences - Beasiswa

Jika anda yang sedang mencari informasi [beasiswa] [info] PhD student position Faculty of Psychology and Educational Sciences, maka Beasiswa akan menyampaikan tentang [beasiswa] [info] PhD student position Faculty of Psychology and Educational Sciences seperti dibawah ini:

PhD student position.

The Faculty of Psychology and Educational Sciences is looking for a master in statistics and/or in human and social sciences, who will prepare a PhD dissertation regarding a
statistical/methodological topic  related to meta-analysis, multilevel or mixed model analysis, or psychometrics.

More information:
Wim.VandenNoortgate@kuleuven-kortrijk.be<mailto:Wim.VandenNoortgate@kuleuven-kortrijk.be>.

Applying before 27/07/2009 via the KULeuven job site, vacancy number
ABV2009140"